سید بهرام نجفی زاده در گفتگو با خبرنگار مهر در اراک با اشاره به اینکه این افراد در 291 رشته صنعتی، کشاورزی و خدماتی این آموزشها را فرا گرفتند، افزود: آموزش این افراد توسط 18 مرکز آموزش فنی و حرفه ای دولتی، 262 آموزشگاه آزاد، مراکز جوار و بین کارگاهی صنایع و مراکز سیار انجام شده است.
وی با بیان اینکه در سال گذشته این نهاد آموزشی در راستای اجرای اصل 44 قانون اساسی، واگذاری مدیریت کارگاه های آموزشی خود را در مراکز آموزشی ثابت در دستور کار قرار داده است، اضافه کرد: در این راستا، مدیریت 12 کارگاه در شهرستانهای ساوه و خمین به بخش خصوصی واگذار شد و همچنین علاوه بر انجام اقدامات لازم برای تاسیس 151 آموزشگاه آزاد، 297 کارت مربیگری و 85 کارت مدیریت صادر و تمدید شد.
نجفی زاده با اشاره به اینکه این اداره در سه سطح مهارت درجه دو، درجه یک و کارگر ماهر به کارآموزان گواهینامه اعطا می کند، گفت: در مجموع برای 57 هزار و 710 نفر در بخش های مختلف دولتی، آموزشگاه های آزاد، کار و دانش، اتحادیه ها و اصناف آزمون برگزار و 40 هزار و 557 گواهینامه مهارت برای قبول شدگان صادر شد.
وی به ایجاد پایگاه آموزشی در مراکز دهستانها برای آموزش روستاییان اشاره کرد و اظهار داشت: آموزش فنی و حرفه ای به میزان 307 هزار و 681 نفر - ساعت در روستاهای تحت پوشش و 23 دهستان برگزار شد.
نجفی زاده از جمله اقدامات صورت گرفته این اداره کل را تعامل با مجموعه آموزش عالی و دانشگاه ها، توجه به ایجاد و تجهیز کارگاه های مهارتهای پیشرفته و اجرای طرح آموزش و سنجش کارگران صنعت ساختمان عنوان کرد.
نظر شما